Alle typen onderzoeken

Op deze pagina vind je alle typen onderzoeken die je bij onze praktijk kunt laten uitvoeren.

Alle Voedselintolerantietesten en Neurotransmitterstest

ImuPro Voedselintolerantietest 22 voedingsmiddelen

Een voedselintolerantie is een reactie van het lichaam op bepaalde voeding. De voedselintolerantie test toont aan op welke voeding jij een specifieke gevoeligheid hebt.

ImuPro Voedselintolerantietest 44 voedingsmiddelen

Deze voedselintolerantietest test of jij gevoelig bent voor bepaalde voeding. Er wordt getest op 44 verschillende soorten voedingsmiddelen.

ImuPro Voedselintolerantietest 90 voedingsmiddelen

Een voedselintolerantie is een reactie van het lichaam op bepaalde voeding. Heel bekend zijn de gluten waar je dan op reageert. Maar er zijn ook andere voedingsmiddelen waar chronische klachten aan kunnen worden overgehouden. 

ImuPro Voedselintolerantietest 90 vegetarische voedingsmiddelen

De ImuPro Vegetarisch is een uitgebreide check op een voedselovergevoeligheid oftewel voedselintolerantie van 90 IgG voedingsmiddelen. Het is een eenvoudige manier om erachter te komen of je een IgG voedselintolerantie hebt op bijvoorbeeld fruit, granen, zuivel, kippenei en diverse superfoods. 

ImuPro Voedselintolerantietest 270 voedingsmiddelen

De ImuPro Complete is een uitgebreide check op een voedselovergevoeligheid test oftewel voedselintolerantie van 270 IgG voedingsmiddelen. Het is een complete manier om erachter te komen of je een IgG voedselintolerantie hebt.

Neurotransmitterstest

Ben je gejaagd of kom je juist niet meer vooruit? Was je ooit een snelle denker en moet je nu wel twee keer nadenken eer dat je ergens op kan komen? Je voelt je opgebrand en denkt aan een burn-out. Zijn je neurotransmitters in de war? Doe dan de test die je zeker helderheid gaat brengen!

Alle soorten Darmflora- ontlastingsonderzoeken

Darmflora- ontlastingsonderzoek Basis

De test “darmflora- ontlastingsonderzoek basis” geeft een duidelijk beeld of je darmklachten worden veroorzaakt door een verteringsprobleem, een gist of een schimmel.

Darmflora- ontlastingsonderzoek Candida

Een candida is een natuurlijke bewoner (gist) van onze darmen, huid, mond en vagina en heeft in de darmen de taak om de gist om te zetten in glucose. Bij te veel gisten produceren je darmen gassen …

Darmflora- ontlastingsonderzoek Compleet

Als je al een tijd niet lekker in je vel zit, je vermoeid voelt en weinig energie hebt, is het ontlastingsonderzoek Compleet wat voor jou. Deze geeft een uitgebreid beeld van wat er aan de hand zou kunnen zijn.

Darmflora- ontlastingsonderzoek Helicobacter Pylori

Helicobacter Pylori is een bacterie die zich in de maag bevindt. Veel mensen dragen deze bacterie bij zich zonder dat zij daar ziek van worden. Als je last krijgt van bepaalde symtonen is het verstandig je te laten testen.

 

Darmflora- ontlastingsonderzoek Histamine

Als je last hebt van allergische klachten, is het verstandig eens een histamine test te doen. Histamine is een neurotransmitter die bij overgevoeligheid daarvoor kan zorgen voor klachten zoals hooikoorts.

Darmflora- ontlastingsonderzoek Glutenintolerantie

Als je denkt dat je overgevoelig bent voor gluten, kun je deze test proberen. Als je last hebt van overgevoeligheid voor gluten, heb je vaak last van klachten zoals buikpijn, winderigheid en vermoeidheid.

Darmflora- ontlastingsonderzoek Parasietentest

Darmparasieten halen voeding uit onze darmen, door zich te voeden aan het slijmvlies. Hierdoor voel je je verzwakt en leidt dit tot ontstekingsreacties en zwellingen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een opgeblazen buik.