Coaching

Het is mijn wens om jou verder te helpen. Je verder te helpen in je eigen persoonlijke proces. Door mijn holistische aanpak kijken we zowel naar het mentale, emotionele alsook naar het fysieke aspect.

R

Psychosociaal coach

R

Orthomoleculair therapeut

R

Vergoed door de verzekeraar

Coaching 

Het is mijn wens om jou verder te helpen. Soms zit je vast in je eigen gedachten, zijn ze donker en zie je geen licht meer om je heen.

Ben je uitgeput en moe van alles wat er bij je is gebeurd. Er is te veel van je gevraagd of ze hebben te veel bij je weggehaald.

Je ging maar door…

Niet alleen omdat het moest, maar ook omdat je simpelweg niet wist hoe je het anders kon doen. 

coaching

Ik wil jou helpen te ontdekken wat je nu nodig hebt. Zodat je weer in de goede richting ga bewegen.

We gaan samen werken aan een thema. Dat kan meer zelfvertrouwen zijn. Maar ook jouw negatieve gedachten ombuigen tot positieve gedachten.

Belemmerende overtuigingen ombuigen naar positievie overtuigingen. Dat alles zet ook je lijf weer letterlijk en figuurlijk weer in beweging.

coaching

Coaching – een holistische aanpak

Tijdens de sessies is er aandacht voor jou in al zijn totaliteit.

Ik werk met wat jij denkt, voelt en wat je in je lijf ervaart en hoe dit samenhangt met jouw vraagstuk.

Want het mentale, emotionele en fysieke aspect zijn namelijk zo onlosmakelijk met elkaar verbonden dat je lijf letterlijk “vast” zit van emoties. 

Gedachten

Elk proces begint met een gedachte. Dat kan een positieve gedachte zijn die je een goed gevoel geeft. Negatieve gedachten geven je een onprettig gevoel en kunnen je belemmeren. Ben jij je ervan bewust wat je denkt? 

Energie

Hoe ga jij met jouw energie om? Heb je genoeg energie om de dag door te komen? Of laat je juist dingen die je graag wilt doen omdat je te weinig energie hebt? 

Emoties

Wat voel je nu eigenlijk? Helemaal geen gemakkelijke vraag voor de meeste mensen. Door je emoties niet alleen te herkennen maar ook te erkennen mag je helemaal zijn wie je bent. Je levenskracht gaat weer stromen. 

Lichaam

Je lichaamshouding staat in relatie tot je levenshouding. Het laat je vaak zien wat er (on) bewust speelt. 

Coaching in combinatie met Orthomoleculaire Geneeskunde

 

In mijn praktijk waar ik al geruimte tijd bezig ben met Orthomoleculaire Geneeskunde viel mij steeds vaker op dat onze “gedachten” echt het genezingsproces in de weg kan zitten.

Als darmspecialist begeleid ik veel mensen die kampen met darmproblemen. Darmen zijn onlosmakelijk verbonden met de hersenen, je zou zeggen dat als je je darmen gezond maakt. Dat ook het brein gezonder wordt.

Dat klopt zeker, maar toch kwam ik bij sommige mensen niet verder. Wat we ook deden qua voeding en/of suppletie, het lijf wilde niet meewerken.

Body – Mind – Soul 

Hoe mooi en fijn is het dat je nu bij één en dezelfde persoon voor beide trajecten terecht kunt!

Dat er zodoende aan beide kanten gewerkt kan worden. Namelijk je gedachten en je lijf, door dit samen aan te pakken ontstaat er iets moois.

Lichaam en geest werken samen aan herstel.

En, ik kan je zeggen dat het echt werkt!

coaching

Wil je ook werken aan je eigen (mentale) gezondheid? 

Over Petra

Even voorstellen! Ik ben Petra Vermeer. Voor geruime tijd ben ik werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg. Er is een vraag die me daarbij altijd bezig heeft gehouden. Het ‘waarom’.

Waarom worden we ziek? Waarom hebben steeds meer mensen last van een chronische ziekte, darmklachten, allergie of eczeem.

De antwoorden op deze vragen heb ik veelal gevonden tijdens mijn studie  Orthomoleculaire Geneeskunde.  Deze heb ik aangevuld met meerdere specialisaties op het gebied van darmklachten en een psychosociale coach opleiding.  Want als de “mind” niet meewerkt, werkt het lijf ook niet mee. 

Gezonde darmen (gezonde weerstand) is de basis voor als je een zwangerschaps wens hebt, je zwanger bent, is de basis in de opbouw van de weerstand van je kindje, puber en volwassenen. Want wist je dat zelfs tot 80% van je gehele weerstand komt voort uit je (gezonde) darmen.  En dat is toch niet geheel onbelangrijk.

Laat me jou met mijn kennis, ervaring en specialisaties helpen om jou weer te laten stralen.

Hooikoortsklachten