Endorfine checklist

Hoe gelukkig ben jij? Vul de Endorfine checklist in en kom erachter of jouw ‘Endorfine systeem’ in balans is!

Wat is endorfine?

Endorfine is een neurotransmitter en wordt ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd. Bij een tekort aan endorfine krijg je last van een slecht humeur, stress, een angstig gevoel etc. Om lekker in je vel te zitten is het dus belangrijk dat je endorfine systeem in balans is. Door onderstaande checklist in te vullen, heb je een idee of jouw lichaam genoeg ‘gelukshormonen’ aanmaakt. Is dit niet het geval? Dan kunnen we samen kijken wat de oorzaak hiervan is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw lichaam wél voldoende endorfine aanmaakt.

De endorfine checklist

Welkom bij het invullen van de Endorfine checklist. Deze enquête geeft je inzicht in hoeverre jouw endorfine systeem optimaal functioneert.

Na het invullen van de checklist krijg je een score toegestuurd. Deze score geeft jou inzicht in hoeverre een (klein) deel van het hele endorfine systeem in balans is.

Bij iedere stelling kun je antwoord geven van 0 t/m 4. Op basis van de totale score wordt jouw uitslag bepaald. De cijfers houden het volgende in:

0.    Nooit

  1.  Soms
  2. Regelmatig
  3. Vaak
  4. Meestal

Met het verzenden van het formulier accepteer je dat Praktijk de Waterlely jouw gegevens zal gebruiken om je via de e-mail op de hoogte te houden van onze nieuwsbrief. Lees hier onze privacyverklaring