Voordat ik Petra leerde kennen leidde ik al een gezond leven, wat betreft voeding en beweging. Dat stress slecht was voor je lichaam wist ik als yogi maar al te goed, maar Petra heeft me doen inzien wat het gevolg hiervan is en in welke lagen het dan allemaal mis kan gaan.

Ik had een burn-out, chronische ontstekingen en later bleek ook een lekkende darmwand. Petra heeft met goed luisteren, (darm)testen afnemen, interpreteren van de situatie, voedingsadviezen en voedingssupplementen een bijdrage geleverd aan mijn herstel.

Het was niet altijd makkelijk om vol te houden, maar ze heeft me enorm geholpen! Ik heb van haar geleerd dat ‘gezonde voeding’  voornamelijk een individueel proces is en heb daarbij redelijk wat van mijn eigen dogma’s (havermout is altijd voor iedereen goed) los moeten laten. Ze heeft mij geleerd verbanden te zien en beter – of beter gezegd ánders –  naar mijn lichaam te luisteren.

Dank je wel Petra!