Begin juli 2018 had ik een heftig ongeval met de racefiets, waarbij ik naast een klaplong ook nog een sleutelbeen, 4 ribben en 5 rugwervels brak. Dat gaf enorm veel pijn, waardoor bewegen bemoeilijkt werd en slapen bijna onmogelijk was, ondanks alle pijnstilling. Petra heeft mij enorm goed geholpen door het inzetten van diverse voedingssupplementen. Door het trauma en alle medicatie was mijn lichaam totaal uit balans en raakte de darmwand beschadigd. Na het starten van de behandeling kwam mijn herstel in een stroomversnelling terecht, waardoor ik snel weer op de been was en gelukkig ook weer goed kon slapen.  Nu 2 ½ maand verder ben ik gelukkig weer bijna volledig hersteld.

 

Wat ik ervan geleerd heb is dat de doctoren vooral inzetten op medicatie. Dat het lichaam hierdoor volledig van slag raakt, daar is in de reguliere geneeskunde nauwelijks aandacht voor. Gelukkig kon Petra hierbij prima helpen. Ik kan haar dan ook van harte  aanbevelen. Zij kijkt echt naar het grotere geheel en gaat daarmee uitermate kundig aan de slag. Super bedankt hiervoor!!!