1,5 jaar geleden had ik voor de eerste maal contact genomen met Petra omdat ik een zonneallergie had. Elk jaar moest ik 4 maanden naar de PUVA (lichttherapie) om jaarlijks van de zomer te kunnen genieten.

Dit was ik beu en er moest een oplossing komen.

Heel dit proces had dus duidelijk te maken met mijn darmen. Na een aantal onderzoeken, zijn we tot het besluit gekomen dat het een lange weg ging worden om tot een goed eindresultaat te komen.

Petra heeft mij hier voor 100% ondersteund en professioneel begeleid, door het opmaken van perfecte behandelingsschema’s, duidelijke uitleg, opvolging, regelmatig telefonische contacten, al bij al top.

We zijn vandaag 1,5 jaar verder, en ben deze zomer op vakantie geweest naar Zwitserland en ik moet zeggen het was TOP. Lekker genoten van de zon in de bergen, gewandeld en niks last meer gehad van mijn zonneallergie.

Petra neemt haar verantwoordelijkheid en doet wat mogelijk is om oplossingen te zoeken.

Dankjewel voor je behulpzaamheid en je steun.We horen elkaar nog.