Met mijn 52 jaar had ik op een gegeven moment wel erg veel en vaak last van die hittevlagen, opvliegers! Overdag echt elk half uur, leek het wel en ’s nachts toch ook regelmatig. Ook lag ik dan gewoon minstens 1 uur klaarwakker en kon de slaap niet meer vatten. Petra had al eens aangegeven dat zij mij hier wel mee kon helpen, maar ik was terughoudend. Het hoorde er nou eenmaal bij en ik slik liever geen pillen. Het zou vanzelf wel een keer overgaan dacht ik. Op een gegeven moment vond ik het toch echt niet leuk meer en heb toch wat meer informatie gevraagd aan Petra.

Ze vertelde dat zij mij een supplement kon geven, dat mijn hormonen weer in balans zou brengen. Puur natuurlijke ingrediënten, geen hormonen. Nou, vooruit, ik ging het toch maar proberen. Eerst 1 maand. Na 2 weken dacht ik echt al wel enige verbetering te merken. En na de eerste maand wist ik het zeker: het was écht minder geworden! Petra adviseerde me om nog 1 maand eraan vast te plakken. En zowaar: na die 2 maanden waren mijn opvliegers verdwenen en ik kon ook gewoon weer doorslapen! Wat heerlijk zeg, dat had ik dus echt eerder moeten doen.

Hoe het supplement precies werkt, snap ik niet helemaal, maar Petra weet echt wel wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze is heel rustig, geduldig én deskundig en altijd bereid om uit te leggen hoe iets werkt. Dit doet ze in heldere taal en erg overtuigend zonder je iets op te willen dringen. Ook op het gebied van voeding kan ze aanvullende adviezen geven in verband met de klacht waarmee je komt. Dus welke voedingsmiddelen extra ondersteunend voor je kunnen zijn.

Dus, heb je een gezondheidsprobleem waar je op een natuurlijke manier een oplossing voor zoekt en waarbij de tijd en aandacht genomen wordt om naar je te luisteren, dan ben je bij Petra zeker aan het goede adres! Niet te lang twijfelen, gewoon een afspraak maken.