Histamine checklist

Vul de gratis Histamine checklist in en kom erachter of jouw klachten worden veroorzaakt door een matige histamine of hyper-histamine!

Wat is histamine?

Histamine is een stof dat een belangrijke rol speelt in jouw maag- en darmkanaal. Daarnaast fungeert hij als neurotransmitter in het centrale zeuwstelsel. Als je een tekort hebt aan histamine, een intolerantie hebt of als de histamine juist niet goed wordt afgebroken, veroorzaakt dit verschillende klachten. Wil je meer weten over histamine? Lees dan eens ons artikel over histamine-rijke voeding of over histamine-intolerantie

De Histamine checklist

Welkom bij het invullen van de Histamine checklist. Deze enquête geeft je inzicht in de hoeveelheid histamine in jouw lichaam. Uit de checklist zal blijken of je matige histamine hebt of hyper-histamine. Maar de hoeveelheid histamine kan uiteraard ook in balans zijn! 

Na het invullen van de checklist zie je je totale score. Als je klikt op de button ‘formulier verzenden’ krijg je binnen enkele minuten een e-mail. In de e-mail staat wat jouw totale score betekent. 

Iedere regel in de checklist geeft een symptoom weer. Als antwoord geef je een cijfer tussen de 0 en de 4. De cijfers houden het volgende in:

0. Ik ervaar dit symptoom/deze klacht nooit
1. Ik ervaar dit symptoom/deze klacht soms
2. Ik ervaar dit symptoom/deze klacht regelmatig
3. Ik ervaar dit symptoom/deze klacht vaak
4. Ik ervaar dit symptoom/deze klacht meestal

Met het verzenden van het formulier accepteer je dat Praktijk de Waterlely jouw gegevens zal gebruiken om je via de e-mail op de hoogte te houden van onze nieuwsbrief. Lees hier onze privacyverklaring