Lees wat anderen hebben ervaren  

Thomas 

Wat kun je last hebben van een hernia! Werken kon ik niet meer en ‘s-nachts slapen deed ik amper. Met als gevolg dat ik een vicieuze cirkel naar beneden ging, ik rustte niet meer uit en had geen energie om een leuke man en echtgenoot te zijn! Dus thuis werd het er niet gezelliger op.

Jannie

Wat heb ik nu weer een energie! Hoe anders was dit toen ik bij Petra in consult kwam.

Moe en allerlei vage klachten. Ik had het idee, dit klopt niet, ik zit niet lekker in m’n vel.

Patrice 

1,5 jaar geleden had ik voor de eerste maal contact genomen met Petra omdat ik een zonneallergie had. Elk jaar moest ik 4 maanden naar de PUVA (lichttherapie) om jaarlijks van de zomer te kunnen genieten.

Dit was ik beu en er moest een oplossing komen.

Hanneke 

Met mijn 52 jaar had ik op een gegeven moment wel erg veel en vaak last van die hittevlagen, opvliegers! Overdag echt elk half uur, leek het wel en ’s nachts toch ook regelmatig.

Ook lag ik dan gewoon minstens 1 uur klaarwakker en kon de slaap niet meer vatten. Petra had al eens aangegeven dat zij mij hier wel mee kon helpen, maar ik was terughoudend. Het hoorde er nou eenmaal bij en ik slik liever geen pillen.

Het zou vanzelf wel een keer overgaan dacht ik. Op een gegeven moment vond ik het toch echt niet leuk meer en heb toch wat meer informatie gevraagd aan Petra.

Esther

Voordat ik Petra leerde kennen leidde ik al een gezond leven, wat betreft voeding en beweging. Dat stress slecht was voor je lichaam wist ik als yogi maar al te goed, maar Petra heeft me doen inzien wat het gevolg hiervan is en in welke lagen het dan allemaal mis kan gaan.

Ik had een burn-out, chronische ontstekingen en later bleek ook een lekkende darmwand.

Petra heeft met goed luisteren, (darm)testen afnemen, interpreteren van de situatie, voedingsadviezen en voedingssupplementen een bijdrage geleverd aan mijn herstel.

Daphne 

Na jaren te hebben getobt met mijn Prikkelbare Darm Klachten heb ik het nu eindelijk onder controle.

Ik ben 8 maanden bij Petra onder behandeling geweest en nu zijn mijn buik- en darmklachten weer onder controle.

Ik kan weer gewoon naar mijn werk, heb weer energie om met vrienden af te spreken en ik kan weer gewoon de hele nacht doorslapen.

Rita 

Het was een lange weg….

Ongeveer 3 jaar geleden begonnen de problemen met mijn darmen.

Nadat ik 2 x achter elkaar een antibioticakuur voorgeschreven had gekregen van mijn huisarts voor een blaas- en nierbekken ontsteking , was mijn darmflora verzwakt en kreeg de darmparasiet die latent aanwezig was de overhand.

Na een aantal gangen in de reguliere zorg, leidde dit niet tot afdoende resultaten en de problemen bleven regelmatig terugkomen; ernstige diarree en na een poosje ook steeds slechter slapen en deprimerende gevoelens.

Jonas Brøg

I was on the brink of starting taking anti-depression pills, as I had come to the point where I couldn’t take the darkness anymore.

I’d lost 22 kilo’s, stopped drinking alcohol, walked for hours outside in nature pretty much every day, stopped producing & writing for others, no coffee after 3, no screen-time at night, eating healthy, conversations with a psychologist, and lots of other minor life-tweaks, but all that didn’t really help:

I still didn’t sleap at night, nor laughed to life in daytime.

Ruud

Begin juli 2018 had ik een heftig ongeval met de racefiets, waarbij ik naast een klaplong ook nog een sleutelbeen, 4 ribben en 5 rugwervels brak.

Dat gaf enorm veel pijn, waardoor bewegen bemoeilijkt werd en slapen bijna onmogelijk was, ondanks alle pijnstilling. Petra heeft mij enorm goed geholpen door het inzetten van diverse voedingssupplementen.

Door het trauma en alle medicatie was mijn lichaam totaal uit balans en raakte de darmwand beschadigd. Na het starten van de behandeling kwam mijn herstel in een stroomversnelling terecht, waardoor ik snel weer op de been was en gelukkig ook weer goed kon slapen. 

Peter  

Zeer goed geholpen door Petra. Wordt eerst goed gevraagd en geluisterd waarna plan van aanpak voorgelegd wordt.

Je krijgt veel uitleg en goede behandeling. Weet heel veel over maag & darmen en hoe problemen aan te pakken.

Niks zweverig.

Fijne praktijk voor persoonlijke aanpak. Niet twijfelen maar doen!

Veel profijt van. 👌🏻

 

 

Jessy 

Toen ik bij Petra kwam, was ik heel erg moe en had zowat nergens meer energie voor. Petra heeft vertelt wat hier de oorzaken van kunnen zijn en heeft mij toen een aantal supplementen gegeven.

Het heeft even geduurd, maar na een tijd ging het toch weer beter met me en was ik steeds minder moe.

 

Sonja 

Praktijk De Waterlely heeft ervoor gezorgd dat ik nu anders kijk naar voeding en wat goede en ‘verkeerde’ voeding met je lichaam doet.

Ze neemt de tijd voor je om te laten zien hoe je lichaam omgaat met voedingsstoffen en zorgt ervoor dat alles weer in balans komt.

Nico 

Medio 2017 zat ik al een tijd ziek thuis, zonder duidelijke diagnose. Wel had ik al jaren steeds toenemende darmproblemen.

Toen mijn vrouw in een advertorial een interview met Petra over haar praktijk las heb ik contact opgenomen met de Waterlely.

Cora 

Praktijk De Waterlely heeft ervoor gezorgd dat ik nu anders kijk naar voeding en wat goede en ‘verkeerde’ voeding met je lichaam doet.

Ze neemt de tijd voor je om te laten zien hoe je lichaam omgaat met voedingsstoffen en zorgt ervoor dat alles weer in balans komt.

Edgar 

Ik ben bij Petra onder behandeling geweest in verband met klachten aan mijn buik en keel en vermoeidheid.

Deze klachten speelde al lange tijd en kwamen gemiddelde 5x per jaar opzetten, maar bleven vaak weken hangen (met name de keelpijn).

Na onderzoek/gesprek bij de huisarts was de conclusie dat ik teveel maagzuur aanmaakte en dat dit ’s nachts mijn slokdarm irriteerde.

Ik kreeg daarvoor maagzuurremmers, maar deze heb ik niet ingenomen; ik wilde namelijk de oorzaak aanpakken en niet de gevolgen en tevens las ik dat er vaker sprake is van een tekort dan van een overschot.

Ellen 

Ik ben sinds een paar maanden bij Petra in de praktijk.

Door middel van de Neurotransmitter testen die bij haar beschikbaar zijn kreeg ik inzage en duidelijkheid hoe het met mijn belastbaarheid was, erg slecht dus, ik was al langere tijd moedeloos.

Door deze test werd het voor mijn kinderen ook ineens helder wat er speelde en kon ik eindelijk werken aan de tekorten. 

Maria

Petra, jij luistert goed naar het verhaal van je cliënt en stelt daarbij zeer gerichte vragen.

Vervolgens komt er een plan van aanpak, dat goed wordt uitgelegd en toegelicht.

Ook de werking en de toegevoegde waarde van ondersteunende supplementen/ vitamines wordt helder gemaakt, zonder het gevoel te krijgen deze te “moeten”nemen.

Na jaren tobben, begint mijn darmwerking behoorlijk op orde te komen, waar ik heel blij mee ben.