Selecteer een pagina

Over mij....

Ik Petra Vermeer,  ben geruime tijd werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg en de vraag die me altijd heeft bezig gehouden is: “waarom”. Waarom worden we ziek, hoe komt dat nou toch? Waarom worden we dan niet beter, welk proces moet je dan volgen om je wel beter te voelen. Waarom zijn er steeds meer mensen die last hebben van een chronische ziekte, een allergie of eczeem, wat heeft voeding daar mee te maken?

De antwoorden heb ik deels gevonden in de reguliere gezondheidszorg, maar de meeste antwoorden heb ik gevonden in de alternatieve gezondheiszorg. Met de studie Orthomoleculaire Geneeskunde kwamen de antwoorden op het waarom. En nog belangrijker wat je daaraan kunt doen.

Een symptoom staat dus niet op zichzelf, maar komt ergens vandaan. Is een uiting van iets wat al langer uit balans is in het lichaam. De zoektocht naar het waarom, hoe het is ontstaan en wat je eraan kunt doen, vind ik een uitdaging. En die uitdaging ga ik graag aan.

Om het web te ontwarren en je de handvatten te bieden die ervoor nodig zijn om het lichaam weer in balans te brengen. Om een goed beeld te krijgen maak ik gebruik van gevalideerde vragenlijsten en als dat nodig mocht zijn eventueel aanvullend bloed,- ontlasting- of speekselonderzoek.

Ben je benieuwd wat Praktijk de Waterlely voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak via het online boekingssysteem of bel met 06- 385 05 128 voor een consult.