Over mij

 

Even voorstellen! Ik ben Petra Vermeer. Voor geruime tijd ben ik werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg. Er is een vraag die me daarbij altijd bezig heeft gehouden. Het ‘waarom’. Waarom worden we ziek? Hoe komt het dat we ziek worden? Waarom worden we niet beter? Welk proces moeten we volgen om onszelf wel beter te voelen? Waarom hebben steeds meer mensen last van een chronische ziekte, zoals allergie of eczeem en wat heeft voeding daarmee te maken?

 

De antwoorden op deze vragen heb ik deels gevonden in de reguliere gezondheidszorg, maar voornamelijk in de alternatieve gezondheidszorg. Tijdens mijn studie Orthomoleculaire Geneeskunde kwam ik achter het ‘waarom’, maar vooral ook wat ik eraan kan doen.

 

Een symptoom, zoals een klacht of allergie, is geen opzichzelfstaand iets. Het komt ergens vandaan. Het is als het ware een uiting van iets dat uit balans is in het lichaam. De uitdaging voor mij is om erachter te komen waarom je iets hebt, hoe dit ontstaan is en wat we eraan kunnen doen. Die uitdaging ga ik graag met je aan!

 

Om een goed beeld te krijgen van je klacht/symptoom, maak ik gebruik van gevalideerde vragenlijsten. Daarnaast is het mogelijk om een aanvullend bloed,- ontlastings- of speekselonderzoek uit te voeren. Hieronder lees je wat Praktijk de Waterlely voor jou kan betekenen! Je kunt ook direct een afspraak maken voor een consult! Bellen voor een consult mag ook naar 06- 385 05 128 .

 

Wat kan ik voor jou betekenen

Vroeger voelde je je fit en gezond. Je had het gevoel dat je energie eindeloos was. Geen berg was te hoog! Nu je wat ouder begint te worden en de jaren zijn verstreken, begint deze eindeloze energie toch wat af te nemen. Je voelt je niet meer zo fit en gezond. Sterker nog, je hebt psychische of lichamelijke klachten gekregen. Hier wil je natuurlijk graag vanaf! Maar hoe?

 

Praktijk de Waterlely helpt je bij het terugvinden van jouw energie, zodat je van alle mooie dingen in het leven kunt genieten! In mijn praktijk pas ik leefstijlgeneeskunde toe. Hierbij kijken we naar welke mogelijkheden het lichaam biedt om zich weer te herstellen. Om deze leefstijlgeneeskunde toe te passen heb ik verschillende opleidingen gevolgd:

 

  • Klinisch Psycho Neuro Immunologie (KPNI)
  • BrainQ
  • Orthomoleculair
  • Darmflora expert
  • Lyme specialist
  • Masterclass Neurotransmitters
  • Masterclass Microbioom

 

Persoonlijke benadering

Elk lichaam reageert anders op haar omgeving, daarom heeft ook niet elk medicijn of supplement hetzelfde effect. Om deze reden gaan we bij Praktijk de Waterlely uit van een persoonlijke benadering. Mijn benadering is persoonlijk, met enorm veel drive, om zo de meest optimale behandeling samen te stellen. Allemaal zodat jij je weer fit en gezond gaat voelen! Om de behandeling zo goed mogelijk samen te stellen, maak ik niet alleen gebruik van gevalideerde vragenlijsten. Vaak wordt hierbij aanvullend gebruik gemaakt van diagnostiek. Deze onderzoeken zijn niet standaard of een vereiste, en worden afhankelijk van de klacht ingezet. De vormen van diagnostiek zijn:

 

 

 

Prijzen

Het eerste consult is altijd €110,00. Voorafgaand aan dit consult krijg je een vragenlijst toegestuurd. Deze vragenlijst geeft mij inzicht in wat er zich afspeelt in jouw lichaam. Deze vragenlijst werk ik uit, zodat ik kan zien welke organen wel of niet in balans zijn. Hieruit komt een neurotransmittersprofiel voort. Dit rapport vergaart ons inzicht in of je veel stress te verduren hebt, of je creatief bent, depressief of juist assertief. Bij het eerste consult heb je dus meteen al een eerste check-up over je lichaam!

 

Voor de daaropvolgende consulten wordt een prijs van €85,00 gehanteerd.

 

 

Afspraak maken

Als je wil dat ik je help met jouw herstel, ben je van harte welkom in mijn praktijk! Als je nog wat informatie wilt of het liefst telefonisch een afspraak maakt, kun je bellen naar 06 – 38 50 51 28. Een afspraak maken kan ook online! Dat doe je hier.

 

 

 

Afspraak maken