Zwangerschap 

Op deze pagina vind je informatie die je kan helpen bij je zwangerschap(swens) 

zwanger worden, een regelmatige menstruele cyclus is belangrijk

Zwanger worden? Een regelmatige menstruele cyclus is belangrijk

 

Wil je graag zwanger worden? Naast levensstijl & voeding en het verminderen van stress is ook de menstruele cyclus van belang. Een goede, regelmatige cyclus helpt je om de vruchtbare dagen te herkennen.

10 tips om je vruchtbaarheid te verhogen

10 tips om je vruchtbaarheid te verhogen

Probeer je zwanger te raken, maar ervaar je vruchtbaarheidsproblemen? Er zijn gelukkig een aantal natuurlijke manieren die je helpen om de kans op zwangerschap te vergroten. Levensstijl en voeding hebben namelijk invloed op de vruchtbaarheid. In deze blog vind je maarliefst 10 tips (voor mannen én vrouwen) om je vruchtbaarheid te verhogen.

zwangerschap

Heeft stress invloed op je vruchtbaarheid

Nieuw leven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gemiddeld zou één op de zes stellen problemen hebben om zwanger te worden. Zou stress daar dan één van de oorzaken van kunnen zijn?

antibiotica gebruik bij zuigelingen

De gezondheid van je baby

De gezondheid van je baby; je hebt je er al zo lang op verheugd, naar uitgekeken en eindelijk is het dan zover; de geboorte van je kindje.

En je wilt natuurlijk het beste voor je baby, dus je koopt de mooiste spulletjes, richt de babykamer in met het mooiste ledikantje en je zorgt ervoor dat je baby het aan niets ontbreekt.

Of toch wel?

Eczeem bij kinderen

Antibiotica gebruik bij zuigelingen

De behandeling en het gebruik van antibiotica bij zuigelingen zorgt voor een daling van gezonde darmbacteriën die nodig zijn voor andere het verteren van (moeder) melk.

Antibiotica blijkt een dusdanige invloed op de darmflora te hebben. Zelfs jaren daarna zien we dat een terugval in gezonde darmbacteriën te herleiden is aan die ene antibioticakuur.

zwangerschap en gezonde voeding

Zwangerschap en gezonde voeding

Je bent zwanger en je bereid je zo goed mogelijk op de geboorte van je kindje.

Daar hoort natuurlijk ook gezonde en goede voeding bij.

Je wilt natuurlijk het beste voor je baby en daar horen de juiste voedingsstoffen bij.

Voedingsstoffen die jouw kindje nodig heeft om optimaal te kunnen groeien, en die jij doorgeeft aan je baby.